Om oss – Rein, presis og nytenkende kvalitet

Reine Element leverer elementer og precut i tre til bygg. Vi er opptatt av høy kvalitet og tilpassede løsninger – produsert med oppriktig omsorg for folk og natur. Å bygge i tre har lange tradisjoner i Norge, og Reine Element har sine røtter i hjertet av skogsdalføret Hallingdal. Her har vi nærhet til råmaterialene – og ikke minst dyktige fagfolk som virkelig kan tre.

Vi er i ferd med å ferdigstille helt nye og moderne produksjonslokaler i Nesbyen. Her får våre medarbeidere støtte av automatiserte og fremtidsrettede produksjonsmetoder. Det gir oss stor kapasitet og mulighet for å levere raskt, presist og trygt.

Tradisjon og innovasjon. Det beste fra to verdener.

Reine Element logo brodert på jakke
Ingeniør kontrollerer teknisk tegning i byggeplassmappe på byggeplass

Våre verdier

Kvalitet

I Reine Element er vi opptatt av en trygg og presis produksjon og leveranse, utført av våre kunnskapsrike og dyktige medarbeidere.

Les mer

Nyskapende

Vi jobber for å være effektive, fremtidsrettet og tilpasningsdyktige – rustet for fremtidens byggeprosjekter.

Les mer

Miljø

Lokal og varig produksjon, med fokus på å minimere fotavtrykket og skåne miljøet er viktig i alle valg vi tar.

Les mer

Samfunnsansvar

Tre er et bærekraftig materiale, og bygging i tre bidrar til å redusere klimagassutslippene. Men vi vil alltid jobbe for å bli enda bedre. Derfor har vi fokus på å minimere fotavtrykket vårt og skåne miljøet i alle valg vi tar. Vi bruker blant annet kortreist materiale, miljøvennlig blåseisolasjon og legger vekt på å ha minst mulig svinn i produksjonen.

Les mer

Karriere

Ser du etter jobb, eller er under utdannelse, innen tømrerfaget, byggingeniør eller fagskole? Da tar vi gjerne en prat om dine framtidsplaner. Vi er spesielt opptatt av et inkluderende arbeidsmiljø og strekker oss langt for å tilrettelegge for våre ansatte.

Les mer
Fabrikkmedarbeidere kontrollerer tegninger til elementet på ipad i fabrikk
Ingeniør på byggeplass smiler og kontrollerer de tekniske tegningene på ipad

Nye, moderne produksjonslokaler i Nesbyen

Vi er i ferd med å ferdigstille helt nye og moderne produksjonslokaler i Nesbyen. Den nye fabrikken vil ha en 100 meter lang produksjonslinje, med automatiserte og fremtidsrettede produksjonsmetoder. I tillegg vil et nytt lagerbygg sørge for en enestående lagerkapasitet.

Nysgjerrig på hvordan vi jobber? Vi viser deg gjerne rundt på fabrikken. Ta kontakt så finner vi en tid som passer.

Ta kontakt

Kontakt

Har du en idé, et byggeprosjekt du trenger hjelp med eller spørsmål til oss? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt