Takstol – hurtigere tett tak

Takstol er takkonstruksjoner i tre tilpasset dine ønsker for design og funksjonalitet. Vår leveranse er alt fra enkle takstoler, til komplekse og spesialkonstruerte konstruksjoner.

Med fokus på optimalisering og kvalitet sørger våre ingeniører for at du får både kostnads- og monteringseffektive løsninger.

Maskin som brukes til laserberegning på treverk til takstol

Nøkkelinformasjon

Det er mange fordeler med takstol

Sparer ressurser

Å bygge med takstoler sparer både tid og ressurser. Det krever mindre logistikk og færre turer til byggeplassen enn tradisjonelle byggeprosesser hvor materialet må kappes og tilpasses på byggeplass.

Med fokus på optimalisering og kvalitet sørger våre ingeniører for at du får både kostnads- og monteringseffektive løsninger.

Tilpasset det norske klima

Å bygge med takstoler forenkler byggeprosessen. Tiden ute på byggeplass er dermed redusert, noe som er spesielt gunstig for norske værforhold.

Miljøvennlig

Å bygge med takstoler bidrar til å redusere svinn og avfall på byggeplassen, som igjen reduserer antall turer frem og tilbake til byggeplass for å hente og tømme avfallscontainere.

Presist

Våre kompetente ansatte produserer takstoler ved hjelp av vår CNC styrte Hundegger-maskin som kapper alt trevirke. Deretter blir takstolene montert sammen med vår takstolpresse fra Randek.

Monteringsanvisning følger selvsagt med.

Tilpasningsmuligheter

Begrensingene er få og tilpasningsmulighetene mange med våre produksjonsmetoder. Vi brenner for smidige prosesser, et tett og godt samarbeid og en effektiv produksjon, slik at du kan gjennomføre ditt byggeprosjekt med lave skuldre fra idé til ferdig bygg.

Les mer

Tekniske tjenester

Sammen med våre partnere kan vi hjelpe deg fra idé til ferdig bygg. Våre ingeniører og tekniske tegnere bidrar med prosjektering av bygg, beregning av laster og dimensjonering. Vi leder deg trygt gjennom prosjektet og bidrar til at du kan gjennomføre ditt byggeprosjekt på best mulig måte.

Les mer

Kontakt

Har du en idé, et byggeprosjekt du trenger hjelp med eller spørsmål til oss? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt