Element – Raskeste vei til tette bygg

Prefabrikerte elementer er vegg-, og takelementer som bygges ferdig på fabrikken. Disse kan produseres med en høy grad av ferdigstillelse, med både vinduer, isolasjon og utvendig kledning. Dermed gjenstår det kun å sette elementene sammen på byggeplassen, og bygget kan monteres og være tett i løpet av kort tid.

Fabrikkmedarbeider kontrollerer veggelement
Snekker tar imot element som heises på plass

Nøkkelinformasjon

Det er mange fordeler med elementbygg

Vegg- og takelement

Reine Element leverer både vegg- og takelement, som bidrar til enda kortere tid før bygget er tett.

Ferdig isolert

Vi kan levere Elementer ferdig isolert med den isolasjonen du ønsker. Vi er ekstra stolte av å kunne levere ferdig element med den miljøvennlige isolasjonen fra Hunton, laget av trefiber, ved hjelp av vår automatiske blåsestasjon.

Tekniske tjenester

Vi har egne ingeniører og tekniske tegnere som jobber for at byggeprosessen skal være enkel og trygg helt fra skissestadiet.

Miljøvennlig

Å bygge med element bidrar til best mulig utnyttelse av materialene og reduserer svinn av både byggemateriale og isolasjon. Elementbygging reduserer også avfall på byggeplassen, som igjen reduserer antall turer frem og tilbake til byggeplass for å hente og tømme avfallscontainere.

Tilpasningsmuligheter

Begrensingene er få og tilpasningsmulighetene mange med våre produksjonsmetoder. Vi brenner for smidige prosesser, et tett og godt samarbeid og en effektiv produksjon, slik at du kan gjennomføre ditt byggeprosjekt med lave skuldre fra idé til ferdig bygg.

Les mer
Ingeniør kontrollerer teknisk tegning i byggeplassmappe på byggeplass
Element med ferdig monterte store vinduer er heiset opp i luften. Bildet er tatt undenfra og ser opp mot veggelementet

Tekniske tjenester

Sammen med våre partnere kan vi hjelpe deg fra idé til ferdig bygg. Våre ingeniører og tekniske tegnere bidrar med prosjektering av bygg, beregning av laster og dimensjonering. Vi leder deg trygt gjennom prosjektet og bidrar til at du kan gjennomføre ditt byggeprosjekt på best mulig måte.

Les mer
Ingeniør jobber med teknisk tegning på maskinen, på skjermen ser vi tegning av

Kontakt

Har du en idé, et byggeprosjekt du trenger hjelp med eller spørsmål til oss? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt