Entusiasten

«Vi i Reine Element hjelper deg med komplette byggesystemer for alle typer bygg. Våre element produseres i landets mest moderne fabrikk for byggesystemer», sier selger Anders Majormoen hos Reine Element.

Industrieventyret Reine Element er lokalisert på Nesbyen, midt i Hallingdal. Deler av fabrikken er allerede i full gang, mens de siste maskinene er på plass februar 2024. Da vil 30 medarbeidere utgjøre staben hos produsenten. Reine Element får en produksjonskapasitet på 12-15 meter ferdig isolerte vegg- og takelement i timen.

Eierne har satset 140 millioner kroner på det som blir landets mest automatiserte fabrikk for byggesystemer.

«Vi er alt på ett sted leverandør. Hos oss får du blant annet ferdig isolerte element, etasjeskiller, takstoler, bjelkelag og precut. Vi har også en teknisk avdeling som hjelper våre kunder med beregninger og sørger for de beste løsningene for ditt prosjekt», forteller Majormoen.

Vi er alt på ett sted leverandør. Hos oss får du blant annet ferdig isolerte element, etasjeskiller, takstoler, bjelkelag og precut. Vi har også en teknisk avdeling som hjelper våre kunder med beregninger og sørger for de beste løsningene for ditt prosjekt

Anders Majormoen

Reine Element har som målsetning at det skal være enkelt for kunden å velge dem som leverandør til sitt byggeprosjekt. Selskapet sørger for gode logistikkløsninger og kan tilby montasje av sine produkter i samarbeid med Elementmontasje Vest.

«Vi ønsker at du kommer til oss med ditt prosjekt. Jo tidligere i prosjekteringsfasen, jo bedre. Våre ingeniører og produksjonsmedarbeidere deler av sin kunnskap og sikrer at ditt prosjekt bygges effektivt med de beste løsningene», sier Majormoen.

Bak den store industrisatsningen står sivilarkitekt Ingar Dalen AS, Bringo Sag & Høvleri AS og Sundreøyne Utvikling AS, som eier en tredjedel hver av Reine Element.

«Fabrikken i Nesbyen blir en av de største elementfabrikkene i Sør-Norge. Vår fleksible og moderne produksjonslinje kan produsere alle typer bygg og er klargjort for robotproduksjon», sier Ingar Dalen.

Tyske Weinmann har levert maskiner og teknologi til Reine Element. Fabrikken vil få en 100 meter lang produksjonslinje for vegg, i tillegg kommer det gulv- og taklinje.

Hvorfor element

Så hvorfor skal din bedrift bygge med elementer i deres neste prosjekt? Ingar Dalen peker på en rekke fordeler:

«Ferdigisolerte element reduser svinn og avfall, gir kortere byggetid og mindre sjanse for fukt i konstruksjonen», sier Dalen.

God kommunikasjon er nøkkelen til et vellykket prosjekt. Majormoen ønsker nye og eksisterende kunder velkommen til fabrikkbesøk

«Det er bare å ta kontakt så arrangerer vi en omvisning i fabrikken. Jeg vet at kundene blir imponert over vår produksjon, og ser det som stor fordel at våre kunder kjenner fabrikken og medarbeiderne. Det er lettere å ha god kommunikasjon med folk som du har møtt ansikt til ansikt», sier Majormoen.

Majormoen mener at beliggenheten i Hallingdal er en fordel både for kundene og Reine Element.

«Reine Element er strategisk plassert med kort vei til Stor-Oslo, men også til Vestlandet og Innlandet. Takket være effektiv produksjon og gode logistikkløsninger kan vi levere produkter til konkurransedyktige priser over hele Sør-Norge», sier Majormoen.

Byggeplass ved heising av elementbygg sett ovenfra.

Majormoen har selv erfaring fra utbyggersiden og er overbevist om effekten av å bygge med elementet.

«Jeg har selv utviklet et hyttefelt, og vet av egen erfaring at bygging med element er økonomisk gunstig og forkorter byggetiden betraktelig. Reine Element har tatt elementbygg enda ett skritt videre. Våre ferdig isolerte tak- og veggelement gir en betydelig enklere og mer effektiv byggeprosess. Er du nysgjerrig på våre produkter, eller ønsker å få mer kunnskap om å bygge med element, så ta kontakt», avslutter Majormoen.

Kontakt

Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt. Ta kontakt med Anders, så hjelper han deg på veien videre.
Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt. Ta kontakt med Anders, så hjelper han deg på veien videre.