Miljøfyrtårn sertifisert

Reine Element er sertifisert med Miljøfyrtårn. Denne sertifiseringen er viktig for oss og representerer vårt engasjement for bærekraftig praksis i alle ledd av vår virksomhet.

Ingeniør kontrollerer teknisk tegning på ipad på byggeplass
Snekker tar imot element som heises på plass

Målrettet jobb med bærekraft

I Reine Element jobber vi målrettet med vårt bærekraftsansvar. Vi er blant annet sertifisert med Miljøfyrtårn.

 

Hva betyr dette for våre kunder?

Våre kunder skal være trygge på at vi jobber etter de høyeste standarder for miljøledelse. Sertifiseringen betyr at vi har implementert konkrete tiltak for å redusere vårt klimaavtrykk, fra energi- og ressursforvaltning til avfallshåndtering og transport.

Vi er stolte av å være sertifisert med Miljøfyrtårn.

Helge Jensen, daglig leder

Hva betyr dette for oss som bedrift?

For oss som bedrift betyr sertifiseringen at vi har forpliktet oss til et kontinuerlig fokus på miljø og bærekraft. Dette innebærer blant annet:

Optimalisering av vår energibruk: Vi jobber aktivt med å redusere energiforbruket vårt og bruker fornybare energikilder der det er mulig.

Minimere avfall: Vi har innført strenge rutiner for avfallshåndtering og resirkulering, slik at vi kan minimere avfall og maksimere gjenbruk.

Bærekraftige innkjøp: Vi velger leverandører og produkter som oppfyller strenge miljøkrav, og vi prioriterer lokale og miljøvennlige alternativer.

 

Vi ser frem til å fortsette arbeidet med å forbedre oss og bidra til en mer bærekraftig fremtid. Vi ønsker å inspirere resten av bransjen vår til å gjøre det samme, og dele våre erfaringer og lære fra andre.

Kontakt

Har du en idé, et byggeprosjekt du trenger hjelp med eller spørsmål til oss? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt